Zaterdag 12 maart en zaterdag 26 maart 13:00-22:00.
Per dag 500 tickets beschikbaar.

Koop hier je tickets

12 Maart
26 Maart
Helaas zullen er geen kaarten aan de deur verkocht worden.

Fris projecten

Workshop Vrije vogels

In deze workshop staat jouw beleving en fantasie centraal! Maak je eigen kunstwerk en laat je inspireren door leuke en spannende sprookje uit een andere cultuur. Tijdens de workshop zijn er allerlei soorten knutselmateriaal beschikbaar en jij bepaalt waar je mee aan de slag wil. Je kan bijvoorbeeld boetseren met klei, stempelen op papier of aan de slag met verf. Samen met de workshopdocenten ga je aan de slag met verschillende materialen voor het maken van een mooi kunstwerk.

 

Workshop Maak je eigen muziekinstrument

Speel je graag gitaar of sla je liever op een trommel? Muziekinstrumenten zijn van alle tijden en culturen en er zijn veel verschillende muziekinstrumenten. Tijdens deze workshop maak je een eigen muziekinstrument. Hierbij maak je gebruik van alledaagse materialen. Denk aan buizen, bakjes, rietjes, stokjes en een tennisracket. Natuurlijk mag je het door jou gemaakte instrument geheel naar eigen smaak versieren en aan het einde van de workshop de klanken van jouw instrument laten horen.

 

Workshop Droom collage

Waar droom je van? Waar fantaseer je over? Hoe ziet de toekomst eruit voor jou? Je maakt een collage van jou droom wereld en daar maak je een mooi kunstwerk van. Er zijn veel verschillende materialen waar je mee aan het werk mag gaan. Plaatjes uit tijdschriften, fantasierijke plaatjes uit oude boeken maar ook papier met mooie printjes en bijvoorbeeld stofjes.

 

Fris Projecten

Fris Projecten is opgericht door Roeqiya en Haadjar Fris, kunstenaars en docenten. Fris Projecten ontwikkeld en organiseert beeldende kunstprojecten en workshops in Rotterdam. Zij geloven in de kracht van kunstzinnig bezig zijn. Bij de workshops van Fris Projecten ligt de focus op het ontwikkelen van het artistieke talent. De fantasie wordt geprikkeld en de creatieve expressie wordt ontwikkeld.

 

www.stichtingfrisprojecten.nl