Zaterdag 12 maart en zaterdag 26 maart 13:00-22:00.
Per dag 500 tickets beschikbaar.

Koop hier je tickets

12 Maart
26 Maart
Helaas zullen er geen kaarten aan de deur verkocht worden.

De Nachtsmid

NACHTSMID is de studio en het atelier van Rosa Peters en Yoeri Nagtegaal. NACHTSMID functioneert ook als een galerie voor hun werk. Naast de galerie is er ook ruimte gereserveerd voor het werk van anderen: in Het al.

 

Rosa Peters
Geboren in Rotterdam, maar opgegroeid in Reveles, een klein dorpje in het westen van Portugal. Haar werk bestaat uit schilderijen, tekeningen, installaties en collages en is abstract en theoretisch. Ze laat zich inspireren door het menselijk geheugen en perceptie, haar werk is sterk beïnvloed door het constructivisme en door (communistische) architectuur.

 

Yoeri Nagtegaal
Geboren en getogen in Bussum. Yoeri studeerde in 2007 af aan de faculteit Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit van Delft. Zijn ontwerp aanpak is gebaseerd op eenvoud en richt zich op de functionaliteit, geïnspireerd op het Scandinavisch en Japans design. Naast zijn werk bij NACHTSMID is Yoeri ook docent aan de Technische Universiteit in Delft en een ontwerp mentor in de pan-Arabische tv-show Stars of Science.

 

www.nachtsmid.nl